Het nieuwe informatica-systeem van Sack Zelfbouw

Het nieuwe informatica-systeem van Sack Zelfbouw

Bij Sack Zelfbouw blijven we continu streven naar verbetering, zodat we onze gewaardeerde klanten steeds beter kunnen bedienen. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat we een grote stap voorwaarts hebben gezet met de introductie van ons gloednieuwe informaticasysteem. Maar dat is nog niet alles – ons mySack klantenportaal heeft ook een volledig nieuw en verfrissend jasje gekregen!



Wat betekent dit voor jou als klant?

Met ons nieuwe informaticasysteem kunnen we efficiënter en nauwkeuriger werken, waardoor we nog sneller kunnen reageren op jouw behoeften en vragen. Het stelt ons in staat om onze processen te stroomlijnen en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

En laten we niet vergeten ons mySack klantenportaal! Dit vernieuwde platform is ontworpen met jou in gedachten. Het biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor je gemakkelijker dan ooit toegang hebt tot belangrijke informatie en tools. Of je nu werfupdates wilt bekijken, bestellingen wilt volgen of communicatie met ons team wilt stroomlijnen – het vernieuwde mySack klantenportaal heeft het allemaal.


Hoe activeer je jouw toegang tot het nieuwe mySack klantenportaal?

Het is eenvoudig! Gebruik de activatieknop vanuit je uitnodigingsmail om direct naar het portaal te gaan. Volg de instructies op het scherm om je nieuwe wachtwoord in te voeren en te bevestigen. Zo heb je binnen enkele ogenblikken toegang tot het vernieuwde klantenportaal en al zijn functionaliteiten.

We begrijpen dat verandering soms vragen kan oproepen. Als je enige vragen of twijfels hebt over deze upgrade, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via ons vertrouwde telefoonnummer 03/765 17 27 of e-mailadres info@sackzelfbouw.be . Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Het belang van natuurlijke ventilatie en goede luchtkwaliteit in je huis